JetBlue's app is online!

RocketRob

Well-known member
Joined
Jan 16, 2002
Posts
139
Total Time
9,000
It's finally up and going. Good luck to all (especially me ;) )

Rob
 

onthestreet

Well-known member
Joined
Jan 15, 2002
Posts
49
Total Time
10000
I just spent the last several hours filling out the new app. However, after supplying ten yrs. of addresses and employers and education it dumped all the previous info but the first one listed in each category. Be careful! I guess I'll spend another few hours doing it all over. Anyone else have this problem?
 

ShaggyF16

Active member
Joined
Nov 26, 2001
Posts
31
Total Time
3750
Thought I was gonna' be first....

Great to see the jetBlue app online!! Remember, anyone who applied before has to reapply through this site.

It is a wee bit slow, but I didn't have any problems with it dumping out my information or anything.

Good luck to all!!!

Shaggy
 

shootr

Well-known member
Joined
Nov 25, 2001
Posts
486
Total Time
10+
To all interested here's what worked for me...

In between each added field, you'll wait a LONG time for the screen to update. To alleviate this, 1st figure out how many fields in each category you'll need, add them all in, then fill out the whole application (you can even do this offline after you've added the fields as long as you keep the page and your browser open).

Took me about an hour total with a 28.8 connection.

Good luck all!
shootr
 

typhoonpilot

Daddy
Joined
Feb 24, 2002
Posts
1,381
Total Time
17000+
Too Many Addresses

Onthestreet:

I had the same problem with dumping out my aircraft after about three employers. Then at my 5th address it wrote address boxes over the whole application. I ended up just putting in 4 addresses. I e-mailed them and they replied they would have their IT department look into it.

typhoonpilot
 

cactus

Well-known member
Joined
Jan 21, 2002
Posts
51
Total Time
17,000
I just filled out the jetBlue online application. It only took me about 40 min (56k modem), and I can't type. What I did was print out a hard copy first. I filled in all the info and then just copied it to the app online.
 

onthestreet

Well-known member
Joined
Jan 15, 2002
Posts
49
Total Time
10000
Well, Itried it again and no luck. I had the same problem that typhoonpilot had. I have 7 employers, 12 addresses and 6 education fields tha I have to complete and I can't make it through the whole app without it going FUBAR on me. I have a dsl connection so I know that speed is not the issue. I emailed them again. We'll see what happens. So much for getting it in on the first day.
 

side stick-n

Well-known member
Joined
Nov 29, 2001
Posts
177
Total Time
18000+
Please be patient with the "new" app. With everyone having to re-apply, the site is getting an enormous number of hits. This can cause slowdowns as well as other problems. I believe there were over 200 applications on the first day alone. Thanks for your patience. It is worth the wait.
 
Top